Groepen

Cantus? Kotfeestje? Groepsactiviteit?

We twijfelden eerst of we het wel zouden doen. Met 2 van het praesidium hadden we het besluit genomen het urinoir eens uit te lenen voor een cantus. Dit werd stilgehouden tot de tweede tempus. Iedereen had al wat bier op, en de meeste gasten vonden het idee om het urinoir te gebruiken wel leuk. Kijkende hoe het urinoir last heeft om alles te slikken, maar geen keuze heeft, is zalig. Het machtsgevoel is onbeschrijflijk. Een aanrader voor elke cantus.

Gentse studentenvereniging

Ons gebruiksobject is beschikbaar voor groepen. Zoals beschreven op de pagina van het gebruiksobject, willen we gerechtigheid laten winnen. Hoe beter door het ineens door een hele groep te laten gebruiken.

Heb je een cantus? Wil je een kotfeestje organiseren? Zoek je iets unieks voor in de kleedkamer van een sportploeg? Heb je een andere groepsactiviteit? Wij kunnen gerust iets bieden.

Ik had dit urinoir uitgeleend om in onze kleedkamer te zetten. Samen met een maat heb ik dit na de half time klaargezet naast het gewone urinoir. Toen de hele voetbalploeg na de match feestend de kleedkamer in gingen werd er raar gekeken naar het urinoir en werd het uitgelachen. Het was wel elkaar wat uitdagen om het als eerste te gebruiken. Na dat de eerste het gebruikt had wou iedereen het ook gebruiken. Zelfs achteraf toen iedereen in de cafetaria met de fans aan het drinken waren wilden de spelers liefst toch in de kleedkamer het urinoir gebruiken.

Lokale voetbalploeg in West-Vlaanderen

Ons gebruiksobject is volledig beschikbaar om uit te lenen. Zo kan je een unieke twist geven aan je groepsgebeuren door bijvoorbeeld een menselijk urinoir te plaatsen. Zodra er alcohol of adrenaline in het spel is, dan is het zeker een aanrader om zo een urinoir te hebben. Je krijgt de kans om die klootzak te vernederen en duidelijk te maken dat het slechts een gebruiksobject is voor echte mannen. We hebben al veel positieve feedback gekregen nadat het op een cantus, kotfeestje, of zelfs in een kleedkamer dienst heeft gedaan.

Stel je maar eens voor: je zit op een cantus, je hebt al veel bier gedronken, je blaas staat op springen. Het is tempus en je krijgt de kans ons gebruiksobject de verdiende straf te geven door je blaas te ledigen. Het moet noodgedwongen elke druppel van je pis slikken. Daarnaast is er nog het voordeel dat er geen opkuis aan verbonden is en het is zelfs ecologisch, want er is geen water nodig om door te spoelen.

Contacteer ons gerust voor meer informatie. We zoeken samen naar een fantastische ervaring voor de ganse groep.

Dit urinoir op een kotfeestje is de max. We dachten eerst dat het een grap was en hadden dit ook als grap gereserveerd. Alles was zoals afgesproken en het urinoir heeft de dienst bewezen. Echt awesome om zo een zielig geval in een hoekje te hebben staan en met maten lachen en er gebruik van maken zonder altijd terug naar de gang te moeten als je moet pissen.

Tevreden studenten na een kotfeestje