Het gebruiksobject

Tijd voor gerechtigheid

Beschikbaar op verplaatsing, beschikbaar voor groepen

Wat is het gebruiksobject?

Het gebruiksobject is een nietsnut waar we de mogelijkheid hebben om in te zetten voor gebruik door echte mannen. Het gebruiksobject doet dit niet voor het plezier, maar wel vrijwillig.

Waarom dit gebruiksobject?

De persoon achter het gebruiksobject heeft serieus wat op de kerfstok. Vroeger, toen het gebruiksobject nog een persoon was, was hij een echte womanizer, een player ten top. Maar het probleem is dat hij geen “Neen” als antwoord kon accepteren. Hij had losse handjes en heeft meer dan eens een grens overschreden.

2 jaar geleden krijgen we van een bevriende meesteres te horen dat ze een nieuw slaafje heeft. Dit slaafje blijkt die gast met z’n losse handjes te zijn. Wij doen ons volledig verhaal en krijgen toestemming van de meesteres om die gast in bruikleen te nemen.

Is die gast straight?

Ja, voor hij bij ons kwam had hij nog nooit iets gedaan met een gast. Eerst hebben we hem stilaan ingewerkt achter de gloryhole, maar toen hebben we besloten dat hij beter een gebruiksobject zou zijn. Bij uitzondering kunnen we het nog eens achter de glroyhole zetten, maar volgens ons dient het beter als gebruiksobject. In het verleden heeft hij iets te veel misstappen begaan en moet nu de gevolgen dragen. Je kan het gebruiksobject gebruiken als urinoir of als speeltje om te deepthroaten zonder genade.

Waarom doet hij dit?

Hij heeft zich onderworpen aan zijn meesteres. Hij kan elk moment stoppen bij ons als hij wilt, maar er zijn redenen waarom hij toch blijft doorgaan en ons gebruiksobject blijft. Het is dus allemaal vrijwillig, maar hij doet dit echt niet voor zijn plezier.

Laat gerechtigheid winnen!

Heb je zin om je frustraties eens af te reageren door genadeloos te deepthroaten? Wetende dat er tranen zullen komen en je gag-geluiden zult horen? Wil je eens deze nietsnut, deze klootzak, gebruiken als urinoir? Je krijgt de kans je eens uit te leven en ondertussen iemand zijn verdiende straf te geven. Aarzel niet en contacteer ons.