De Gloryhole

Gentse Feesten 2022 – Revival

Spijtig genoeg zijn we moeten stoppen met de gloryhole. Maar anderzijds hebben we wel goed nieuws. Tijdens de Gentse Feesten gaan we een eenmalige revival doen. Hier zullen zowel onze vrouwelijke sletjes als het mannelijk sletje tot jullie dienst staan. Je kan dus kiezen of je een vrouwelijk of mannelijk sletje wilt.

De communicatie voor reservaties zal tijdig gebeuren. Er worden geen uitzonderingen gemaakt!

Als alles goed verloopt, dan is er kans dat we vaker een revival gaan plannen, met dezelfde regels.

Voorrangssysteem

Omdat er veel meer vraag is dan we kunnen bolwerken, zijn we genoodzaakt met een voorrangssysteem te werken.

Categorie 1

De categorie die de hoogste prioriteit heeft bij ons, dat zijn onze trouwe bezoekers. “Gekende” bezoekers, zowel uit het verleden als nu krijgen sowieso een plekje indien ze wensen. Dit om hen te bedanken voor de steun die we hebben gekregen. Informeer gerust of je in aanmerking komt voor deze categorie. Zowel gebruikers van de gloryhole destijds, als het gebruiksobject de laatste tijd, behoren hiertoe. Belangrijke voorwaarde is dat je ons contacteert op een manier die we van jou gewoon zijn, dat we zeker zijn dat je een “gekende” bezoeker bent.

Zoals gezegd, deze gasten krijgen sowieso een plekje (desnoods doen we “overuren”, of doen we extra dagen).

Categorie 2

We hebben eind vorig jaar een wachtlijst opgesteld, omdat er toen nog de hoop was de gloryhole terug te kunnen opstarten. De personen op de wachtlijst krijgen dus ook ietwat voorrang. Het is wel de bedoeling dat je ons zelf contacteert. We vrezen dat er niet genoeg plaatsen zullen zijn om iedereen te kunnen bedienen. Hier geldt de regel: First come, first served!

Je kan gerust wel ‘upgraden’ tot Categorie 1. Dit door gebruik te maken van ons gebruiksobject. Zo word je een “gekende” bezoeker.

Categorie 3

We vrezen dat er niet genoeg plek zal zijn om volledig nieuwe gasten te bedienen, maar we doen ons best. Gasten die nog niet gebruik hebben gemaakt van onze diensten en die niet op de wachtlijst staan behoren tot deze categorie. Hier is niemand zeker dat er gebruik van de gloryhole zal kunnen gemaakt worden door de beperkte beschikbaarheid. Indien er toch nog een plekje of plekjes vrij zouden zijn op een dag, dan wordt dat de dag zelf gecommuniceerd. Mochten er annulaties zijn, dan worden deze de dag zelf zo snel mogelijk gecommuniceerd. Ook hier geldt dan: First come, first served.

Wetende dat in Categorie 1 en 2 samen meer dan 500 gasten zitten, wordt het duidelijk dat het zeer onwaarschijnlijk zal zijn dat er nog plekjes vrij zijn. Je kan altijd ‘upgraden’ tot Categorie 1, waar je zeker een plekje zal hebben, en zo Categorie 2 voorbijsteekt. Dit door gebruik te maken van ons gebruiksobject. Zo word je een “gekende bezoeker”.