Menselijk urinoir

Omdat de huidige maatregelen rond corona zwaar wegen op onze vrouwelijke sletjes zijn ze veel minder actief. Maar dit houdt ons niet tegen om toch inventief en progressief te zijn.

Ons mannelijk sletje hebben we in bruikleen van een bevriende meesteres. In zijn overeenkomst met haar staat dat hij een gebruiksobject is. Dat kunnen wij niet onbenut laten. Dus er is na lang praten besloten ons mannelijk sletje om te dopen tot een menselijk urinoir.

Wij kunnen dit project niet echt als iets seksueel beschouwen, zoals de gloryhole. Het gaat gewoon over het gebruik van een urinoir. Puur vernedering van het urinoir, een kick van machtsgevoel voor de gebruiker.

Het urinoir zit op de grond, knieën tegen de borstkas, met een trechter vastgemaakt op zijn hoofd, die loopt tot in zijn mond. Het urinoir is geblinddoekt en heeft een kap over het hoofd. Dit gewoon om het feit dat het urinoir niet moet weten wie er gebruik van maakt, en dus de gebruiker niet mag zien. Jij, als gebruiker, kan dan rustig je blaas laten leeglopen in het urinoir en genieten van het geluid hoe het urinoir geen keuze heeft en noodgedwongen alles moet slikken, tot de laatste druppel.

Zodra de maatregelen het toelaten en er terug feestjes mogelijk zijn, dan kan je het urinoir bij ons ontlenen voor jouw feestje. Dan worden er concrete afspraken gemaakt over wat wel en wat niet mag. Het blijft tenslotte toch onze eigendom dat we uitlenen, en dat moet goed terugkomen.

Maar je mag gerust ook een afspraak maken om ons urinoir te komen uittesten en gebruiken. Graag zelfs! Stuur ons een mail naar urinoir@gloryhole-gent-student.be , voeg ons toe op Snapchat of spreek ons aan op WhatsApp. Na een kort gesprek om de essentiële zaken te bespreken en het moment te bepalen sturen wij de nodige details en ben je welkom om het urinoir in alle discretie en privacy te komen gebruiken. Kom alleen of met een vriend. Zolang de coronaregels maar gerespecteerd worden!