Menselijk urinoir

Beschikbaar op verplaatsing, beschikbaar voor groepen

We twijfelden eerst of we het wel zouden doen. Met 2 van het praesidium hadden we het besluit genomen het urinoir eens uit te lenen voor een cantus. Dit werd stilgehouden tot de tweede tempus. Iedereen had al wat bier op, en de meeste gasten vonden het idee om het urinoir te gebruiken wel leuk. Kijkende hoe het urinoir last heeft om alles te slikken, maar geen keuze heeft, is zalig. Het machtsgevoel is onbeschrijflijk. Een aanrader voor elke cantus.

Gentse studentenvereniging

Spijtig genoeg is de gloryhole gestopt. Maar dit houdt ons niet tegen om toch inventief en progressief te zijn. Beschikbaar voor feestjes, groepsactiviteiten,…

Ons mannelijk sletje hebben we in bruikleen van een bevriende meesteres. In zijn overeenkomst met haar staat dat hij een gebruiksobject is. Dat kunnen wij niet onbenut laten. Dus er is na lang praten besloten ons mannelijk sletje om te dopen tot een menselijk urinoir.

Wij kunnen dit project niet echt als iets seksueel beschouwen, zoals de gloryhole. Het gaat gewoon over het gebruik van een urinoir. Puur vernedering van het urinoir, een kick van machtsgevoel voor de gebruiker.

Het urinoir zit op de grond, knieën tegen de borstkas, met een trechter vastgemaakt op zijn hoofd, die loopt tot in zijn mond. Het urinoir is geblinddoekt en heeft een kap over het hoofd. Dit gewoon om het feit dat het urinoir niet moet weten wie er gebruik van maakt, en dus de gebruiker niet mag zien. Jij, als gebruiker, kan dan rustig je blaas laten leeglopen in het urinoir en genieten van het geluid hoe het urinoir geen keuze heeft en noodgedwongen alles moet slikken, tot de laatste druppel.

Je kan het urinoir bij ons ontlenen voor jouw feestje of groepsactiviteit. Dan worden er concrete afspraken gemaakt over wat wel en wat niet mag. Het blijft tenslotte toch onze eigendom dat we uitlenen, en dat moet goed terugkomen.

Maar je mag gerust ook een afspraak maken om ons urinoir te komen uittesten en gebruiken. Graag zelfs! Stuur ons een mail naar urinoir@gloryhole-gent-student.be , voeg ons toe op Snapchat of spreek ons aan op WhatsApp. Na een kort gesprek om de essentiële zaken te bespreken en het moment te bepalen sturen wij de nodige details en ben je welkom om het urinoir in alle discretie en privacy te komen gebruiken. Kom alleen of met een vriend. Zolang de coronaregels maar gerespecteerd worden!